صدراعظم نوری: کمیسیون های ماده 100 قاضی ندارد
به گزارش مجله 90 جعبه، عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: به رئیس کل دادگستری استان تهران به دلیل عدم تأمین قاضی برای کمیسیون های ماده صد تذکر می دهم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، زهرا صدر اعظم نوری، عضو شورای اسلامی شهر تهران در تذکری پیش از دستور در صحن علنی امروز شورای شهر تهران گفت: تذکر من به رئیس کل دادگستری استان تهران است.
وی ادامه داد: همانطور که می دانید مطابق تبصره ماده 100 قانون شهرداری ها اعضای کمیسیون ها شعب مختلف ماده 100 از دادگستری و وزارت کشور و اعضای شورای شهر هستند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: در قانون 10 روز برای ذی نفعان فرصت در نظر گرفته شده تا درخواست خود را ارائه نمایند و پس از آن هم کمیسیون ها یک ماه فرصت آنالیز دارند.
وی ادامه داد: متاسفانه علیرغم اهمیت موضوع و پیگیری های مستمر در تعدادی از شعب کمیسیون ماده صد به دلیل عدم معرفی قضات دادگستری اقدامات و پاسخگویی به مراجعان به تعویق افتاده است.
نوری گفت: باید برای رعایت حقوق شهفرایندان این فرایند تسریع گردد و قضات به این کمیسیون ها معرفی شده تا کار مردم راه افتاده و عقب ماندگی شعب جبران گردد.
منبع: خبرگزاری دانشجو