اعتراف به قتل خواهر بعد از 10 روز
به گزارش مجله 90 جعبه، پسر جوان که به خاطر اختلاف خانوادگی خواهر 22 ساله اش را کشته و جسدش را در چاه انداخته بود پس از 10 روز لب به اعتراف گشود.

به گزارش گروه حوادث خبرنگاران از ایران، ولی خداکرمی، دادستان عمومی و انقلاب سردشت در این باره گفت: چند روز قبل به پلیس گزارش رسید که زن جوانی در سردشت ناپدید شده است. نخستین آنالیز ها نشان می داد وی با خانواده اش اختلاف و درگیری داشته است و بعد ازآن به طرز مرموزی ناپدید شده است. بعد از تشکیل پرونده و ارجاع به پلیس آگاهی، کارآگاهان تحقیقات فنی و تخصصی خود را در این زمینه شروع کردند. در تحقیقات اولیه تعیین شد که این دختر سردشتی آخرین بار با برادر خود و پسرعمویش دیده شده و به همین دلیل مظنون اصلی پرونده این 2 نفر بودند که به سرعت دستگیر و بازپرسی های پلیسی از آنان شروع شد.
دادستان عمومی و انقلاب سردشت گفت: برادر وی در بازپرسی های اولیه خود بیان کرد که در روز حادثه با خواهرش درگیری لفظی داشته و دیگر او را ندیده، اما بعد از بازپرسی های زیاد و فنی بالاخره به قتل خواهرش اعتراف کرد.
خداکرمی افزود: در تحقیقات تعیین شد که متهم به خاطر انگیزه ناموسی با خواهر خود درگیری لفظی پیدا نموده و در نهایت با زدن یک میله آهنی به سر خواهرش، وی را به قتل رسانده و جنازه را در چاهی کنار رودخانه زاب نزدیک شهر نلاس انداخته است که مأموران بازپرسی در سر صحنه حضور یافته و با کوشش آتش نشانان جنازه مقتول از چاه بیرون آورده و برای آنالیز و کالبد شکافی به پزشک قانونی تحویل داده شد.
دادستان عمومی و انقلاب سردشت تأکید کرد: دستگاه قضایی با جدیت و قاطعیت با اشخاصی که اقدام به اخلال در نظم عمومی جامعه به وسیله ارتکاب بزه می شوند، برخورد خواهد نمود.
منبع: جام جم آنلاین