پرده برداری از راز اهرام مصر: آیا فرازمینی ها خالق این شگفتی ها هستند؟

به گزارش مجله 90 جعبه، برای هزاران سال، اهرام مصر به عنوان شاهکارهای معماری و نمادهای جاودان تمدن فراعنه، بشر را به حیرت واداشته‌اند. این بناهای عظیم، با دقت و پیچیدگی شگفت‌انگیزشان، پرسش‌هایی بی‌پایان را در ذهن کاوشگران و تاریخ‌دانان برانگیخته‌اند: چگونه تمدنی باستانی توانسته چنین سازه‌های باشکوهی را خلق کند؟ آیا این اهرام، حاصل تلاش و نبوغ انسان‌های زمینی است یا نیرویی فراتر از این جهان در ساخت آن‌ها دخیل بوده؟ از هرم بزرگ جیزه (قدیمی‌ترین عجایب هفت‌گانه جهان و تنها بازمانده آن) گرفته تا بیش از 50 هرم دیگر در سرزمین فراعنه، این آثار همچنان موضوع بحث و گمانه‌زنی‌اند. در این مقاله، با بررسی شواهد باستان‌شناسی و نظریه‌های مختلف، از جمله ایده ساخت اهرام توسط موجودات فضایی، به دنبال پاسخی برای این معمای دیرینه می‌گردیم و تلاش می‌کنیم حقیقت را از تخیل جدا کنیم.

پرده برداری از راز اهرام مصر: آیا فرازمینی ها خالق این شگفتی ها هستند؟

در طول تاریخ، اهرام مصر همواره موضوعی داغ و بحث‌برانگیز بوده‌اند؛ چرا که این بناهای عظیم نه تنها نمادی از شکوه و عظمت تمدن مصر باستان محسوب می‌شوند، بلکه هویت فرهنگی و علمی بشر را نیز به چالش کشیده‌اند. بحث پیرامون چگونگی ساخت این سازه‌های باشکوه، همواره میان دیدگاه‌های سنتی و نظریه‌های فرازمینی در جریان بوده است. برخی معتقدند که دستاوردهای بشری به تنهایی قادر به چنین دستاورد عظیمی نبوده و موجوداتی از دیگر کهکشان، با دانش برتر و فن‌آوری‌های ناشناخته، سهمی در ساخت این بناها داشته‌اند. در این میان، پژوهش‌ها و مصاحبه‌هایی با متخصصان برجسته، همچون پروفسور جویس تیلدسلی، شواهدی مستدل را ارائه می‌دهند که توانایی و نوآوری‌های انسان‌های مصر باستان را در پشت ساخت این آثار تاریخی ثابت می‌کند. این بحث، علاوه بر ایجاد یک فضای فکری برای بررسی گذشته، موجبات تفکر عمیق درباره روابط بین انسان، تمدن و فناوری‌های دوران باستان را فراهم می‌آورد.

اگر علاقمند به سفر با بهترین تور مصر هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور مصر از قاهره، اهرام ثلاثه و ابولهول دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

در این مقاله، مصاحبه راب عطار (Rob Attar) با پروفسور جویس تیلدسلی (Joyce Tyldesley) را درباره منشا ساخت اهرام می خوانیم. این مصاحبه، نشان می دهد که شواهد زیادی در خصوص واقعیت ساخت این بناهای تاریخی وجود دارد. از میان تمام نمونه های اهرام در مصر، مشهورترین آن ها بدون شک هرم بزرگ جیزه است. این هرم، قدیمی ترین عجایب هفتگانه دنیا باستان و تنها بازمانده آن است. هرم جیزه، برای نزدیک به 4,000 سال، به عنوان بلندترین سازه ساخته شده به وسیله بشر در دنیا شناخته می شد.

آیا اهرام مصر به وسیله موجودات فضایی ساخته شده اند؟

امروزه، بیش از 50 هرم که شاهکارهای بزرگ معماری و یادبودهای ماندگار تمدن باستانی فراعنه هستند، در مصر به جای مانده اند؛ اما پیچیدگی اهرام، چالش قابل توجهی را برای باستان شناسانی که مصر باستان را مطالعه می نمایند، ایجاد می نماید. دقیقا چگونه این تمدن، چنین بناهای باشکوه و دقیقی مانند استون هنج را از نظر فنی ساخته است؟ نظریه های چالش برانگیز بسیاری، برای پاسخ به سوالات چه کسی و چگونه اهرام را ساخته است وجود دارد. حتی یک نظریه عجیب در خصوص اهرام وجود دارد که این سوال هیجان انگیز را مطرح می نماید: آیا موجودات فضایی اهرام مصر باستان را ساخته اند؟

طبق این نظریه، اهرام مصر نتیجه پروژه های ساختمانی ده ها ساله با حضور ده ها هزار نفر، کوشش های سازمانی و اداری بزرگ، منابع فراوان سنگ و معماران و مهندسان خبره نبوده اند؛ بلکه به وسیله موجودات فضایی ساخته شده اند، یا حداقل موجودات فضایی نحوه ساخت آن ها را به انسان نشان داده اند. دخالت فرازمینی، تنها نظریه ای نبوده که چگونگی داشتن چنین بناهای باشکوه، به وسیله یک تمدن باستانی را شرح می دهد. چنین نظریه هایی درمورد مردم آتلانتیس نیز وجود دارد. بسیاری از معماهای اهرام مصر، از نحوه ساخت آن ها، تا محتوای درونشان، تا به امروز ناشناخته به جای مانده است؛ بنابراین شاید جای تعجب نباشد که سوتفاهم ها و بعلاوه نظریه های توطئه بسیاری، برای شرح اسرار این اهرام، وجود داشته باشد.

شواهد رد نظریه ساخت اهرام مصر به وسیله فضایی ها

شواهد باستان شناسی، نشان می دهد که اهرام مصر باستان نه به وسیله موجودات فضایی، بلکه به وسیله گروه های بزرگی از کارگران مصری مجهز به ابزارهای قوی و موثر و با راهنمایی سازمانی منسجم و خلاق، ساخته شده اند. پروفسور جویس تیلدسلی، مصرشناس دانشگاه منچستر، دراین باره شرح می دهد:

اگر هرم بزرگ جیزه را در نظر بگیریم، متوجه می شویم که آن ها به وسیله گروه های کارگری ساخته شده اند. این افراد، یا در خدمت به کشور یا به شکل برده کار می کردند.

کارگران ابزارهای نسبتا ابتدایی، اما موثری داشتند. آن ها قادر به برش بلوک های سنگ، انتقال آن ها به محل ساخت و برپایی تدریجی هرم بودند. او ادامه می دهد:

بخش هایی از فناوری وجود دارد که ما امروز نمی توانیم ببینیم، به عنوان مثال رمپ هایی که در این مراحل استفاده شدند؛ اما قطعا این حجم زیاد نیروی انسانی بود که همه چیز را ممکن کرد.

وجود یک معدن سنگ آهک در نزدیکی محل هرم بزرگ، به علاوه شواهدی از اردوگاه های کارگران، نشان می دهد که این پروژه چقدر گسترده بوده است.

پروفسور تیلدسلی اضافه می نماید:

ما شواهدی از نحوه تغذیه کارگران و گورستان هایی که در آن دفن شده اند نیز داریم.

اما تنها در 50 تا 70 سال گذشته است که درک ما از ساخت اهرام پیشرفت های چشمگیری داشته است. این زمان طولانی و خلا به وجود آمده موجب شد تا نظریه های غیرعلمی در این زمینه توسعه پیدا نمایند. به گفته پروفسور تیلدسلی، مصرشناسان، باستان شناسان و مورخان می توانند با کوشش بیشتر، شواهد و مدارکی ارائه دهند که جایگزینی معتبر برای ایده و نظریه های غیرعلمی مثل ساخت اهرام به وسیله موجودات فضایی باشد. پروفسور تیلدستی در ادامه اشاره می نماید:

ساخت اهرام، نه تنها موجب تقویت و تکامل تکنیک های ساخت وساز شد؛ بلکه موجب توسعه خدمات کشوری، برای هماهنگی همه کارگران، توسعه قایق ها برای حمل چوب یا سنگ، پیشرفت مهارت های پزشکی برای مقابله با حوادث و احتمالا افزایش حس جمعی و اجتماعی نیز شد. من فکر می کنم ساخت اهرام امری لازم و اساسی برای پیشرفت مصر بوده است.

منشا نظریه ساخت اهرام مصر به وسیله فضایی ها چیست؟

اگرچه اهرام بیش از چهار هزاره در تمدن های بسیاری در سراسر دنیا، وجود داشته اند، ایده موجودات فضایی برای ساخت اهرام، ایده ای نسبتا تازه محسوب می گردد. تیلدسلی می گوید:

به نظر من این ایده پس از انتشار کتاب جنگ دنیاها به وسیله اچ.جی. ولز (H. G. Wells) در سال 1897 پیشرفته است. این کتاب، شروعی برای نوشتن مجموعه ای از کتاب های علمی تخیلی بود. به خصوص در سال 1898، کتاب فتح مریخ به وسیله ادیسون به قلم ستاره شناس و نویسنده آمریکایی گرت پی. سرویس (Garrett P. Serviss) نوشته شد که در آن اشاره می نماید، هرم بزرگ و ابوالهول سازه های مریخی هستند. از منظر علمی، قرار نیست این کتاب واقعی باشد و فقط یک داستان تخیلی است؛ اما این ایده که شخصی، خارج از زمین ممکن است از مصر بازدید نموده و اهرام را ساخته باشد، در بین مردم جا افتاد.

طبق تحقیقات، در سال 1968، نویسنده سوئیسی اریک فون دنیکن (Erich von Däniken) کتاب پرفروش خود یعنی ارابه های خدایان؟ اسرار حل نشده گذشته را منتشر کرد که خود نقش مهمی در رواج این نظریه داشت. در این کتاب، فضانوردان باستانی از زمین بازدید نموده اند و طی این سفر و بازدید، به عنوان خدا مورد استقبال قرار گرفته اند. این فضانوردان، تاثیر زیادی بر فرهنگ ها، مذاهب، فناوری ها و البته معماری تمدن های باستانی گذاشته اند.

دلایل رواج نظریه ساخت اهرام مصر به وسیله فضایی ها

افراد زیادی باور دارند که موجودات فضایی باستانی از زمین بازدید نموده و دانش برتر و پیشرفته خود را به زمینیان ارائه داده اند. به وجود آمدن این باور، دلایل متعددی دارد؛ یکی از دلایل مهم آن این است که هیچکس نمی خواهد باور کند که تمدنی باستانی، واقعا بتواند چنین بناهای باشکوهی را بسازد؛ بنابراین، ساخت این بناها، به نیرویی خارجی نسبت داده می گردد.

پروفسور تیلدسلی می گوید:

مطرح کردن این نظریه ها، به این معنی است که ما قدردان مردمان گذشته نیستیم؛ زیرا ما شواهد کافی داریم که نشان می دهد این افراد می توانستند این نوع ساختمان های حیرت آور و بلند را بسازند؛ اما من فکر می کنم موضوع فراتر از این است. پیش از ایده یاری بیگانگان به ساخت اهرام، این ایده مطرح بود که ممکن است مردم آتلانتیس یاری نموده باشند و پیش از آن این ایده را داشته ایم که خداوند به سازندگان الهام بخشیده است. توالی طولانی و کنارهم قرارگرفتن نظریه های در حال تغییر، ممکن است به خاطر طول عمر خود اهرام باشد؛ آن ها از گذشته های بسیار دور بودند و همیشه هستند. این بناها، خود موجب حیرت و سردرگمی بشر شده اند. به آن علت که نمی دانستیم مصریان باستان به زندگی پس از مرگ و مسائل مربوط به آنچه اعتقادی داشتند، نمی توانستیم علت واقعی ساخت اهرام را بفهمیم و به همین دلیل مجبور بودیم دنبال توجیهات دیگری بگردیم.

در پایان:

اگرچه نظریه دخالت موجودات فضایی در ساخت اهرام مصر تخیل بسیاری را به خود جلب کرده، شواهد باستان‌شناسی روایتی متفاوت را فاش می‌کنند: این بناهای عظیم، محصول تلاش خستگی‌ناپذیر، سازماندهی بی‌نظیر و خلاقیت تمدن باستانی مصر بوده‌اند. کارگرانی ماهر با ابزارهایی که برای زمان خود پیشرفته محسوب می‌شدند، تحت هدایت معماران و مهندسان برجسته، این شاهکارها را آفریدند-نه به کمک موجودات فضایی، بلکه با تکیه بر توانایی‌های خودشان. شاید راز واقعی اهرام نه در منشأ مرموز آن‌ها، بلکه در این حقیقت نهفته باشد که انسان، حتی در هزاره‌های دور، قادر به خلق چنین آثاری بوده است. در نهایت، اهرام مصر ما را دعوت می‌کنند تا به جای جستجوی پاسخ در آسمان‌ها، به قدرت نهان در درون خودمان ایمان بیاوریم.

انتشار: 5 اسفند 1403 بروزرسانی: 5 اسفند 1403 گردآورنده: 90bux.ir شناسه مطلب: 2330

به "پرده برداری از راز اهرام مصر: آیا فرازمینی ها خالق این شگفتی ها هستند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پرده برداری از راز اهرام مصر: آیا فرازمینی ها خالق این شگفتی ها هستند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید