طرز تهیه برنجک بو داده (برنج پفی)

به گزارش مجله 90 جعبه، تهیه برنجک بو داده که به برنج پفی یا سریل نیز معروف است به همراه گندمک و شاه دانه گزینه مناسبی برای میان وعده و تنقلات شب یلدا می باشد.

طرز تهیه برنجک بو داده (برنج پفی)

سرویس آشپزی - برنج مورد استفاده برای تهیه برنجک بو داده کاملا سلیقه ای و ذائقه ای می باشد و تاثیر چندانی در فرایند تهیه آن ندارد. برای مثال اگر از برنج های دانه بلند برای تهیه این میان وعده استفاده نمایید محصول نهایی ظاهری کشیده و شکیل خواهد داشت. و در صورت استفاده از برنج های کوتاه قد و معطر برنجک های تپل تر و کوتاه تر با عطر و طعم بی نظیر خواهید داشت.

برای تهیه برنجک بو داده شده از برنج های باقی مانده از وعده های غذایی اصلی خود نیز می توانید بهره ببرید و در واقع راه چاره مناسبی برای مصرف این قبیل برنج های باقی مانده در یخچال است. برنجک در مقایسه با گندمک ارزش تغذیه ای بالایی ندارد، اما در نوع خود آنقدرها هم بی ارزش نیست. برنجک تا حدودی شبیه گندمک تهیه می شود، اما در نوع صنعتی از ترکیب دو آرد برنج و بلغور ذرت به همراه روغن نباتی، پودر پنیر و نمک تهیه می شود .

گرچه برنجک به دلیل جذب روغن کمی پرکالری است، اما اگر روغن به کار رفته در آن مرغوب و در اثر نگهداری نامناسب، بوی ماندگی نگیرد، محصولی سهل الهضم، تا حدودی سیرکننده و برای بیماران اسهالی بسیار مناسب است و اگر از آرد بلغور ذرت در تهیه آن استفاده شده باشد، می تواند تامین کننده درصدی از ریزمغذی های بدن باشد . لازم است بدانید براساس حجم پفکی غلات فرآوری شده، سه چهارم تا یک و نیم پیمانه برنجک یا گندمک معادل یک واحد غلات محسوب می شود .

هر فرد براساس سن، جنسیت، توده بدنی و دیگر شاخص ها، روزانه بین 6 تا 11 واحد غلات نیاز دارد که چند واحد آن می تواند به وسیله مصرف برنجک، گندمک، ذرت حجیم شده و یا مخلوطی که حاوی دانه کامل غلات است، تامین شود .

مواد لازم جهت تهیه برنجک بو داده

برنج پخته شده یک پیمانه
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
نمک به میزان لازم

شب یلدا با منوی مجله 90 جعبه

طرز تهیه برنجک بو داده

  1. برنج را مطابق معمول با میزان مناسبی آب و نمک پخته و آبکش کنید.
  1. برنج پخته شده را در آبکش به مدت 24 ساعت در مجاورت هوای آزاد قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
  1. نکته ای که در ارتباط با سرخ کردن برنجک باید بدانید این است که بهتر است برنج ها را در اندازه کم درون توری بریزید و درون روغن سرخ کردنی (روغن کنجد مناسب ترین گزینه است) غوطه ور کنید. برنج ها بلافاصله پف خواهند کرد. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که برنج ها نباید تغییر رنگ دهند.
  1. برنجک بو داده را به وسیله نمک و یا در صورت تمایل شکر طعم دار کنید.
  1. برنجک شور را به همراه گندمک و شاه دانه و برنجک شیرین را به همراه شیر و عسل می توانید میل نمایید.

جهت آشنایی با طرز تهیه گندمک به سایر بخش های آشپزی مجله 90 جعبه مراجعه فرمایید.

منبع: ستاره
انتشار: 5 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: 90bux.ir شناسه مطلب: 818

به "طرز تهیه برنجک بو داده (برنج پفی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه برنجک بو داده (برنج پفی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید