آشپزی

خواص آرد ذرت چیست؟

آرد ذرت به عنوان یک ماده غذایی خوشمزه ارزش غذایی بالا و کاربردهای گسترده ای دارد. از خواص آرد ذرت علاوه بر آشپزی و تهیه کیک و شیرینی، در ساخت لوازم آرایشی و همچنین در نظافت منزل استفاده می گردد. مصرف آرد ذرت از بیماری های قلبی، ناراحتی های دستگاه...

28 بهمن 1399

طرز تهیه لاح معجون

این دستور لاه ماجون یا لاح معجون است یکی از غذاهای ترکیه ای است این غذا به عنوان پیتزای ترکیه ای است. آن را در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.لاه ماجون یا لاح معجون را می توانید در فر یا تابه درست کنید.

24 بهمن 1399

طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی و خوشمزه

سیب زمینی تنوری و یا اسکالوپ سیب زمینی با پیاز کاراملی را به عنوان غذایی کامل برای 6 نفر یا به عنوان پیش غذا در سایز کوچک در نظر میگیرند.

14 آذر 1399

خواص درمانی فوق العاده شیره انگور در طب سنتی

شیره انگور سرشار از خواصی است که در فصل پاییز نباید از خوردن آن غافل شد. شیره که از انگور گرفته می شود، دارای قند بالایی بوده و بسیار مقوی و مغذی است.

30 آبان 1399

کابینت سفید و سیاه چوبی در دکوراسیون آشپزخانه های امروزی

مدل های مختلف کابینت سفید را می گردد در بیشتر آشپزخانه های امروزی چه در سبک کلاسیک و چه در سبک مدرن، مشاهده نمود. درست است که رنگ سفید بخاطر ایجاد حس پاکیزگی و تمیزی و همچنین جور شدن با تمام سبک ها، یکی از بهترین رنگ های انتخابی در طراحی داخلی است اما این...

25 آبان 1399

روش صحیح استفاده از روغن خراطین روش صحیح استفاده از روغن خراطین

روغن خراطین یک روغن حجم دهنده موضعی می باشد ، کاملا طبیعی بوده و با همه پوستها سازگار است.

25 آبان 1399

طرز تهیه سس بشامل (سس سفید لازانیا)

سس بشامل یا سس سفید یکی از سس های خوشمزه فرانسوی است که برای تهیه لازانیا مورد استفاده قرار میگیرد. با طرز تهیه سس بشامل خوشمزه آشنا شوید.

12 آبان 1399

تاثیر نورپردازی در معماری

نورپردازی از جمله مباحثی است که همیشه در حوزه زیبایی شناسی مطرح می گردد. یکی از هنرهایی که نقش نورپردازی در آن بسیار پررنگ است هنر معماری است. در معماری از نور طبیعی بهره گرفته می گردد و ابزار و تجهیزات روشنایی برای تامین نور مصنوعی مورد استفاده قرار...

23 مرداد 1399

چیکن پاستیلا؛غذایی متفاوت و خوشمزه

چیکن پاستیلا یا باستیلای مرغ نوعی خمیر لقمه ای است که همراه با گوشت، سبزیجات یا مرغ می توان آن را پر کرد. این غذای خوشمزه معمولا ظاهری شبیه به کیک دارد و مزه اش شور و شیرین است.

4 مرداد 1399

طرز تهیه برنجک بو داده (برنج پفی)

تهیه برنجک بو داده که به برنج پفی یا سریل نیز معروف است به همراه گندمک و شاه دانه گزینه مناسبی برای میان وعده و تنقلات شب یلدا می باشد.

5 خرداد 1399

نمایشگاه +TTM چیانگ مای تایلند، فرصتی برای توسعه صنعت گردشگری

نمایشگاه بین المللی گردشگری +TTM سال جاری از 14 الی 16 ژوئن در چیانگ مای تایلند برگزار خواهد شد. برای آشنایی با این نمایشگاه با خبرنگاران همراه باشید.

17 آبان 1398

نخود بو داده همراه دارچین و عسل

نخود بو داده همراه دارچین و عسلاگر هوس چیزی شیرین را نموده اید، اما می دانید که حتی بوی شیرینی هم چاقتان می نماید، این انتخاب شیرین و کم کالری را توصیه می کنم: نخود بو داده همراه دارچین و عسل. سرشار از پروتئین و فیبر است. نخود وقتی بو داده می گردد تردی لذت...

30 مهر 1398

داستان اولین رستوران گردشگری پوکت که ستاره میشلین دارد

پوکت، بزرگترین جزیره تایلند است آن هم به چند دلیل معروف. سواحل زیبایی دارد، بعضی از لوکس ترین استراحتگاه های دنیا در آن واقع شده است. در گردشگری پوکت، جایی برای گشت و گذار در آب های درخشان و آبی دریای آندامان است. در خصوص غذاخوری های خوب و غذاهای تایلندی...

18 مهر 1398

گردشگری تابستانی اردبیل با جشنواره های متنوع رونق گرفت

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردبیل گفت: استان اردبیل در تابستان 97 میزبان گردشگران بسیاری از داخل و خارج از کشور بود و به همین دلیل جشنواره های متنوعی برای این فصل تدارک دیده شده بود.

30 شهریور 1398

برگزاری دوره های آموزشی آشپزی سنتی و بومی آذربایجان شرقی

اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی در آستانه ماه مبارک رمضان دوره های آموزشی آشپزی سنتی و بومی استان برگزار می کند.

23 تیر 1398