طرز تهیه لاح معجون

به گزارش مجله 90 جعبه، این دستور لاه ماجون یا لاح معجون است یکی از غذاهای ترکیه ای است این غذا به عنوان پیتزای ترکیه ای است. آن را در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.لاه ماجون یا لاح معجون را می توانید در فر یا تابه درست کنید.

طرز تهیه لاح معجون

به گزارش خبرنگاران به نقل از عصرایران

طرز تهیه خمیر لاح معجون:

مواد لازم برای خمیر لاح معجون :

آرد1 کیلو گرم
شیر ولرم1 لیوان
آب ولرمیک و نیم لیوان
روغن مایعیک سوم لیوان
خمیر مایه 10 گرم
شکر1 قاشق غذاخوری
نمک2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه خمیر لاح معجون :

ابتدا شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه مخلوط کنید و کنار بگذارید نت به عمل بیاید. سپس آب، نمک، روغن مایع و خمیر مایه به عمل آمده را اضافه کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی بدست آورید. (ممکن است مقداری آرد کمتر یا بیشتر نیاز داشته باشد). روی آن را سلفون بکشید و با پارچه بپوشانید تا حجم خمیر 2 برابر گردد.

در این حین به سراغ تهیه مواد گوشتی بروید.

طرز تهیه مواد گوشتی لاح معجون:

مواد لازم برای تهیه مواد گوشتی :

گوشت چرخ نموده 500 گرم
فلفل سبز4 عدد
پیاز عظیم 2 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
آب نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوام
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
رب فلفل 1 قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرد شدهنصف لیوان
نمک2 قاشق چایخوری
فلفل پرک1 قاشق چایخوری
فلفل تندنصف قاشق چایخوری

طرز تهیه مواد گوشتی لاح معجون:

ابتدا پیاز را با رنده درشت رنده کنید و در یک کاسه عظیمی بریزید گوجه فرنگی را هم رنده کنید و به پیازها اضافه کنید. سپس جعفری را ریز خرد کنید و اضافه کنید. نمک و فلفل و روغن مایع و آب و رب فلفل و رب گوجه و گوشت چرخ نموده را هم اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب ورز بدهید تا با هم خوب مخلوط شوند. سپس روی آن ها سلفون بکشید و در یخچال قرار بدهید تا استراحت کند.

زمانی که خمیرتان آماده شد و حجم آن 2 برابر شد، پف خمیر را بگیرید و از خمیر به اندازه یک پرتقال بردارید و روی سطح کار را آرد پاشی کنید و با وردنه باز کنید سپس آن را داخل تابه قرار بدهید و از مواد سریع روی آن بریزید و روی شعله ملایم قرار بدهید زمانی که زیر خمیر کمی طلایی شد و پخت آن را داخل سینی فر بچینید و گریل روی آن را روشن کنید تا مواد گوشتی آن هم بپزند. دقت کنید نسوزد.

نکاتی برای تهیه لاح معجون :

  • می توانید از رب فلفل شیرین و یا تند بهره ببرید سلیقه ای است.
  • میزان تندی آن را با سلیقه خود می توانید کم یا زیاد کنید.
  • می توانید پس از آماده کردن خمیر و ریختن مواد روی آن ها، داخل فر قرار بدهید و شعله زیر را روشن کنید پس پخت خمیر و کمی طلایی شدن شعله رویی را روشن کنید.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 24 بهمن 1399 بروزرسانی: 24 بهمن 1399 گردآورنده: 90bux.ir شناسه مطلب: 1343

به "طرز تهیه لاح معجون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لاح معجون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید