10 غذا که هرگز نباید در یخچال نگهداری کنید
به گزارش مجله 90 جعبه، یخچال همواره به عنوان محیطی امن و مطمئن برای نگهداری مواد غذایی شناخته شده و هر چیزی که می خواهیم خراب نشود را در آن قرار می دهیم. اما رازی در خصوص یخچال وجود دارد که معمولا کسی به ما نمی گوید، آن هم غذاهایی است که هرگز، هرگز و هرگز نباید در یخچال قرار بگیرند. قرار دادن این 10 غذا در یخچال باعث فساد و خرابی آن ها شده و محیط را هم آلوده می نماید، در نتیجه مابقی مواد غذایی هم ممکن است کپک بزنند یا خراب شوند. اما این 10 غذای ممنوعه چه غذاهایی هستند و چرا نباید آن ها را در یخچال نگهداری کنیم؟

1. نان
اگر نان را در یخجال قرار دهید خیلی زود خشک می گردد و تردی خود را از دست می دهد. برترین روش برای نگهداری از نان در طولانی مدت قرار دادن آن در فریزر و در کوتاه مدت، قرار دادن آن در ظرف در دار است. شما می توانید قطعات نان تازه را در یک پارچه تمیز بپیچید و در ظرفی که درِ آن به خوبی بسته می گردد قرار دهید. سپس ظرف را روی پیشخوان بگذارید تا نان نرم و تازه همواره در دسترس باشد.
2. گوجه فرنگی
قرار دادن گوجه ها در یخچال باعث تغییر بافت و طعم آن ها می گردد. حتما تجربه نموده اید که گوجه ها در یخچال نرم می شوند و زود کپک می زنند. بهتر است گوجه را به مقدار کم تهیه کنید و از آن ها در سبدی روی میز آشپزخانه نگهداری کنید
3. هندوانه
شاید برایتان عجیب باشد اما هندوانه را هم نباید در یخچال بگذارید. با قرار دادن این میوه در یخچال باعث از بین رفتن آنتی اکسیدان های آن می شوید. بهتر است هندوانه های کوچکی خریداری کنید که هر کدام از آن ها در یک وعده خورده گردد. شما می توانید از هندوانه های سالم در فضایی خنک مثل انبار یا گوشه تراس از آن ها نگهداری کنید.
4. سیب زمینی
قرار دادن سیب زمینی در یخچال علاوه بر اینکه باعث جوانه زدن آن می گردد، به بافت آن آسیب رسانده و آن را پودری می نماید.
5. پیاز
پیاز هم مانند سیب زمینی اگر در یخچال قرار بگیرد نه تنها جوانه می زند، بلکه بافت خود را از دست داده، نرم و خمیری می گردد.
برترین روش برای نگهداری سیب زمینی و پیاز قرار دادن آن ها در یک سبد خشک و قرار دادن آن در مسیر جریان هوا است. مثلا می توانید یک سبد آویز در کنار پنجره آشپزخانه نصب نموده و سیب زمینی و پیازها را در آن قرار دهید.
6. عسل
عسل به صورت طبیعی بافتی نرم و شفاف دارد اما اگر آن را در یخچال بگذارید سفت شده و شکرک می زند. هیچ کسی هم عسل شکرک زده را دوست ندارد!
7. قهوه
دانه یا پودر قهوه را باید در محیطی خشک و تمیز نگه دارید. با قرار دادن آن در یخچال نه تنها باعث از دست رفتن عطر آن می شوید، بلکه باعث می شوید بوی دیگر مواد غذایی را به خود جذب کند.
8. ریحان
ریحان هم مانند گوجه در یخچال خراب و پلاسیده می گردد. بهتر است این سبزی خوش عطر رابه مقدار کم تهیه کنید تا بتوانید در یک یا دو وعده آن را مصرف کنید و در تمام این مدت آن را در سبد تمیزی روی میز آشپزخانه بگذارید.
9. سیر
سیر هم مثل سیب زمینی و پیاز در یخچال جوانه زده و خیلی سریع کپک می زند. بهتر است سیرها را هم در کنار سیب زمینی و پیازها قرار دهید.
10. سس های تند
از بین سس ها فقط سس های تند هستند که می توانید به راحتی تا 3 سال در کابینت قرار دهید. این سس ها خراب نمی شوند و نیازی به قرار گرفتن در یخچال ندارند.
منبع: دیجیکالا مگ