6 روش استفاده از روغن زیتون در غذا که هنوز امتحان نکرده اید

به گزارش مجله 90 جعبه، روغن زیتون یکی از سالم ترین ترکیب های روغنی در دنیا است که نه تنها برای آشپزی بلکه برای بسیاری موارد دیگر کارآمد است!

6 روش استفاده از روغن زیتون در غذا که هنوز امتحان نکرده اید

برخی از مواقع، از روغن زیتون به عنوان یک چاشنی استفاده می گردد تا نان خود را در روغن زیتون فرو ببرید و از ترکیب آن با نان پخته شده لذت ببرید. همانطور که گفتیم روغن زیتون استفاده های بسیار زیادی در دنیا دارد و بسته به نوع فرهنگ و سبک آشپزی هر کشور، استفاده از روغن زیتون نیز فرق دارد. ما در این مطلب سعی کردیم که برترین و جالب ترین روش های استفاده از روغن زیتون را به شما معرفی کنیم و شما را با موارد استفاده از روغن زیتون در سراسر دنیا آشنا کنیم! با ما همراه باشید.

سالادهای میوه

یکی از جالب ترین ترکیب های کشف شده با روغن زیتون سالادهای مختلف میوه است. شما برای درست کردن این نوع سالاد به تکه های خورد شده آلو، هلو و آلبالو احتیاج دارید. بعد از آماده کردن میوه ها، چند تکه شکلات تلخ را به آن اضافه کنید. تکه های شکلات می تواند به دلخواه شما باشد و میزان آنها خیلی مهم نیست. در آخر روغن زیتون را بر روی آنها پخش نموده و با اندازهی نمک دریایی بر روی آن، می توانید آن را میل کنید.

برترین نوع روغن زیتون برای آشپزی و یا پخت غذا، روغن زیتون اصل و فرابکر است که با فرایند فیلتر شدن کمتری به دست شما می رسد. شما می توانید همین حالا این روغن را سفارش بدهید و از مصرف آن در غذاهای خود لذت ببرید!

بستنی

شاید در نگاه اول به دور از عقل باشد اما صبر کنید! ترکیب بستنی با روغن زیتون همان قدر که عجیب است، خوش طعم است! برای درست کردن این ترکیب شما روغن زیتون را روی بستنی خود می ریزید. به همین راحتی! شما بعلاوه می توانید بستنی وانیلی خود را با اندازهی روغن زیتون و نمک دریایی ترکیب کنید تا طعم متفاوتی را از بستنی خود بگیرید که تا به حال تجربه ننموده اید. این ترکیب حتی با بستنی شکلاتی نیز مجذوب نماینده است و که طعمی تکرارنشدنی را به شما منتقل می نماید.

ترشی ها و مرباها

در طول تاریخ گفته هایی از انسان های بزرگ یاد شده که همگی آنها به طعم خارق العاده روغن زیتون در انواع ترشی ها و مرباها اشاره کردند. روغن زیتون قابلیت این را دارد که میوه ها و سبزیجات را برای سال ها سالم و تازه نگه دارد و علاوه بر آن، طعمی بی نظیر را به آنها اضافه کند که ارزش این همه صبر را داشته باشد! روغن زیتون با دارا بودن اندازه بسیار زیادی آنتی اکسیدان از کپک زدن و یا خراب شدن مواد غذایی جلوگیری می نماید.

مهم ترین استفاده از روغن زیتون در ایران برای ساخت و آماده کردن زیتون پرورده درجه یک است که همگی ما با طعم خوش آن آشنا هستیم! یکی دیگر از موارد استفاده از روغن زیتون، آماده کردن گوجه های خشک شده است به این صورت که گوجه های خشک شده در شیشه ای حاوی روغن زیتون باقی می مانند و در نتیجه تبدیل به مواد غذایی خوش طعمی برای هر مصرف می شوند.

روغن زیتون و ماست

این یک دسر ساده و سریع است که ممکن است شما هم از آن خوشتان بیاید! این دسر خوشمزه با ترکیب روغن زیتون و ماست یونانی معمولی به دست می آید. شما می توانید پس از ترکیب ماست و روغن زیتون، به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. در برخی از ترکیب های ماست و روغن زیتون، جعفری خشک شده یا تره خشک نیز وجود دارد که اندازهی طعم این ترکیب را تغییر می دهند و آن را مناسب برای مصرف با اندازهی چیپس سیب زمینی می نماید.

پنیرهای مختلف

یکی از خوشمزه ترین ترکیب های روغن زیتون، ترکیب کردن آن با پنیرهای مختلف است. اگر شما در پی درست کردن یک سینی اسنک برای مهمانی خود هستید و تصمیم دارید که از تکه های پنیر برای سینی خود بهره ببرید، این ترکیب برای شماست! شما می توانید پنیرهای سفت مثل پارمیژان یا پکورینو را در ته یک خلال دندان چوبی بگذارید و اندازهی روغن زیتون را همراه با فلفل سیاه تازه آسیاب شده ترکیب کنید و روی تکه های پنیر خود بریزید. این یک ترکیب فوق العاده خوشمزه برای مهمانی است و درست کردن آن کمتر از 30 دقیقه طول می کشد!

طعم دار کردن مواد غذایی

همانطور که گفته شد روغن زیتون هیچگونه ضرری برای بدن ندارد و برعکس، روغن زیتون سرشار از مواد مفید برای بدن است. اگر شما هم در پی کشف طعم های تازه در بشقاب غذای خود هستید، این یک تکنیک برای شما ساخته شده است! شما می توانید از روغن زیتون برای طعم دار کردن مواد غذایی مختلف بهره ببرید. برخی از آشپزهای معروف از روغن زیتون برای طعم دار کردن انواع گوشت ماهی، سیر و یا حتی تخم مرغ استفاده می نمایند که نتیجه آن یک ترکیب خوش طعم و ماندگار در دهان است.

برای این کار، شما کافی است که مواد غذایی که می خواهید طعم دار کنید را در یک قابلمه قرار دهید و آن را با روغن زیتون پر کنید تا حدی که تا روی مواد غذایی شما را بپوشاند. بعد از آن با شعله خیلی ملایم و کم به مدت 30 تا 45 دقیقه به مواد غذایی خود که در روغن زیتون غوطه ور است، استراحت دهید تا طعم روغن را به خود بگیرد. برای فهمیدن اینکه مواد غذایی شما طعم دار شده است، شما می توانید اندازه نرمی آن را امتحان کنید. مواد غذایی که با روغن زیتون طعم دار می شوند ظاهری نرم دارند.

کلام آخر

روغن زیتون یک ترکیب خارق العاده برای آشپزی و حتی مراقبت های پوستی و مویی است که در موارد بسیار زیادی استفاده از این روغن به وسیله همگان توصیه شده است. حتی اگر احساس نموده اید که روغن زیتون شما در حال خراب شدن است، می توانید آن را با اندازهی آب ترکیب کنید و به موی سر خود اسپری کنید تا به عنوان یک محصول مراقبت از مو عمل کند و رشد موهای شما را سرعت ببخشد! ما در این مطلب سعی داشتیم که مهم ترین موارد استفاده از روغن زیتون را معرفی کنیم تا شما بتوانید از مصرف این روغن معجزه آسا، بیشترین استفاده را ببرید.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 15 شهریور 1402 بروزرسانی: 15 شهریور 1402 گردآورنده: 90bux.ir شناسه مطلب: 2207

به "6 روش استفاده از روغن زیتون در غذا که هنوز امتحان نکرده اید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "6 روش استفاده از روغن زیتون در غذا که هنوز امتحان نکرده اید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید