خوراکی هایی که مصرف شان در بهار باید به حداقل برسد

به گزارش مجله 90 جعبه، بهداشت نیوز/ متخصصین طب سنتی عنوان می کنند در فصل بهار باید از زیادخوردن غذاهای خون ساز مانند شیرینی ها، آجیل، کیک و خامه زیاد، پرهیز شود.

خوراکی هایی که مصرف شان در بهار باید به حداقل برسد

در متون طب ایرانی از غذاهایی مانند آش های ساده، آش مغز ماش یزدی، ترش آش، آش شبدر و قره قروت، خورش ریواس، خورش هویج، خورش کنگر، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو، شربت عناب، ماءالشعیر طبی و… به عنوان بهترین و سبک ترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار نام برده شده که انرژی پایه و مواد مورد نیاز بدن را تأمین می کنند ولی خاصیت غذایی کمتری دارند.مصرف این غذاها موجب پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می شود.

از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش، نخودفرنگی و جو نیز از سوی حکمای پزشکی پارسی توصیه شده است.

اشتباهات خطرناک بعد از غذا خوردن

نوشیدن چای: یبوست

خوردن میوه: نفخ معده

دوش دریافت: دیر هضم شدن غذا

خوابیدن: تورم، زخم معده و سکته

سیگار کشیدن: اسیدی شدن محیط معده

همچنین متخصصی طب سنتی توصیه می کنند حداقل 2 ساعت بعد از خوردن غذا از خوابیدن خودداری شود.

منبع: همگردی
انتشار: 1 تیر 1399 بروزرسانی: 1 تیر 1399 گردآورنده: 90bux.ir شناسه مطلب: 873

به "خوراکی هایی که مصرف شان در بهار باید به حداقل برسد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوراکی هایی که مصرف شان در بهار باید به حداقل برسد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید