سالاد لبو و کلم قرمز با سس مخصوص ، یک سالاد شیک برای مهمونی
به گزارش مجله 90 جعبه، سالاد لبو و کلم قرمز یکی از انواع سالادهای پاییزی و زمستانی خوشمزه و خوشرنگ است. برای تهیه این به مواد اولیه در دسترسی احتیاج دارید و در مدت زمان کوتاهی می توانید آن را به عنوان یک آماده کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه سالاد لبو و کلم قرمز به همراه فوت و فن های خوشمزه تر شدنش را با شما در میان خواهیم گذاشت.
مواد لازم برای تهیه سالاد لبو و کلم قرمز
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
کلم قرمز | 1 عدد میانه |
لبو | 2 عدد میانه |
سیب زرد درختی | 1 عدد میانه |
پیاز قرمز | 1 عدد میانه |
مواد لازم برای درست کردن سس سالاد کلم بنفش و لبو
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | 3 قاشق غذاخوری |
عسل | 1 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
مدت زمان آماده سازی و تهیه سالاد کلم قرمز و لبو: 30 دقیقه
مراحل طرز تهیه سالاد کلم قرمز رستورانی
با لبو خام چی درست کنم؟ با فرا رسیدن فصل لبو، شما به راحتی می توانید از لبوی خام برای تهیه انواع سالادها استفاده کنید و از نهایت استفاده را ببرید. سالاد لبو و کلم قرمز را به روش زیر درست کنید.
مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد لبو و کلم قرمز، کلم و لبو را با آب بشویید تا کاملا تمیز گردد. برای آنکه از تمیز شدن لبو اطمینان داشته باشید، سطح روی آن را به وسیله اسکاچ تمیز کنید. سپس لبو و کلم را در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آنها خارج گردد. سیب را هم بشویید.
مرحله دوم: لبو را آماده کنید
برای استفاده از لبوی خام در سالاد، باید آن را به صورت خلالی نازک با یک چاقوی تیز برش بزنید. برای راحتی کار می توانید آن را با رنده درشت، رنده هم کنید. استفاده از رنده این مزیت را دارد که لبو به شکل یکدست و یک میزان در سالاد دیده می گردد ولی ممکن است لبو آب بیندازد. از اسلایسر برقی یا دستی هم برای خرد کردن تمام مواد این سالاد می توانید استفاده کنید.
مرحله سوم: کلم بنفش را خرد کنید
در این مرحله از طرز تهیه سالاد لبو و کلم قرمز، باید کلم را نیز به صورت نواری خرد کنید. می توانید با استفاده از یک چاقوی تیز و تخته کار خرد کردن کلم را انجام دهید و یا مانند لبو به وسیله رنده آن را به صورت درشت رنده کنید.
مرحله چهارم: سیب را خلالی نازک برش بزنید
برای آنکه سالاد لبوی مجلسی ظاهر زیباتری داشته باشد، سیب را با یک چاقوی تیز خلالی نازک و یکدست برش بزنید. اگر اسلایسر میوه دارید برای برش خلالی سیب از آن استفاده کنید.
مرحله پنجم: پیاز را آماده کنید
یک عدد پیاز قرمز میانه را پوست بگیرید و بشویید. انتهای پیاز را جدا نکنید تا در هنگام رنده کردن، پیاز وا نرود و لایه های مختلف آن از هم جدا نشوند. پیاز را با چاقو به صورت خلالی نازک، خرد کنید.
مرحله ششم: سالاد کلم قرمز و لبو را آماده کنید
یک ظرف گود و با ابعاد مناسب انتخاب کنید. موادی که آماده کردید را به ظرف اضافه کنید. همه مواد شامل کلم، لبو، سیب و پیاز را با یکدیگر مخلوط کنید تا به صورت یکدست ترکیب شوند. سالاد لبو و کلم قرمز آماده است. آن را کنار بگذارید و به سراغ تهیه سس آن بروید.
مرحله هفتم: سس سالاد کلم قرمز و لبو را آماده کنید
برای تهیه سس سالاد کلم قرمز با لبو رستورانی، سس مایونز و ماست و آبلیمو را در کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید تا بافتی یکدست پیدا نمایند. عسل را نیز اضافه کنید و مجددا هم بزنید. سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا نمک و فلفل به طور یکسان در همه جای سس پخش گردد.
می توانید برای تهیه سس مایونز، ماست، عسل، نمک و فلفل سیاه به صورت یا اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله هشتم: سس را به سالاد کلم و لبو قرمز اضافه کنید
سسی که تهیه کردید را به ظرف حاوی سالاد اضافه کنید. سس و سالاد را به خوبی ترکیب کنید تا تمام سالاد لبو و کلم آغشته به سس گردد.
مرحله آخر: سالاد لبو و کلم بنفش را سرو کنید
این سالاد خوشرنگ و خوش طعم را در یک ظرف مناسب بریزید و به عنوان یک پیش غذای مجلسی در وعده ناهار و یا شام و در کنار دیگر غذاها سرو کنید.
نکات مهم در طرز تهیه سالاد لبو و کلم قرمز به شیوه رستورانی
- اضافه کردن عسل به ترکیب سس این سالاد کاملا اختیاری است. اگر تمایلی به طعم شیرین در سالاد ندارید، می توانید آن را حذف کنید.
- برای آنکه سس بافت یکدست تری پیدا کند، بهتر است از ماست چکیده (طرز تهیه ماست سفت و چکیده) در ترکیب آن استفاده کنید.
- با حذف سس مایونز، یک سالاد لبو و کلم رژیمی را تهیه کنید.
- بنا بر سلیقه خود می توانید از انواع چاشنی ها مانند آبغوره، سس بالزامیک، روغن زیتون، سرکه یا آب نارنج در تهیه سس این سالاد استفاده کنید.
- با اضافه کردن انار، می توانید یک سالاد لبو، کلم و انار تهیه کنید و به عنوان یک پیش غذای یلدایی از آن استفاده کنید.
- بهتر است این سالاد را به صورت تازه تهیه و سرو کنید. اما اگر قرار است برای مدتی در یخچال از آن نگهداری کنید، حتما سالاد را در ظرف در بسته قرار دهید.
- بهتر است 30 دقیقه قبل از سرو، سالاد را در یخچال قرار دهید تا مزه سس کاملا به خورد سالاد برود.
بیشتر بخوانید:
فوت و فن های خوشمزه شدن سالاد کلم بنفش و لبوی مجلسی
چرا بافت سالاد لبو و کلم قرمز شل می گردد؟
پیاز، لبو و یا سیب هنگام رنده کردن آب می اندازند. حتما آب این مواد را بگیرید و سپس با هم ترکیب کنید. بهتر است مواد سالاد را به صورت خلالی نازک با چاقوی تیز برش بزنید، در غیر این صورت سالاد شل و آبکی می گردد.
چرا کلم قرمز در سالاد زبر و سفت است؟
بافت کلم تا حدودی زبر است اما برای تهیه این سالاد حتما از کلم تازه استفاده کنید تا نرم باشد. ضمن اینکه بهتر است سالاد را نیم ساعت تا یک ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید تا سس به بافت سالاد نفوذ کند. با این روش بافت سالاد نرم و لذیذ خواهد شد.
شرایط نگهداری سالاد کلم بنفش مجلسی چگونه است؟
سالاد را حتما در ظرف در بسته در یخچال نگهدارید یا روی ظرف را به وسیله سلفون بپوشانید و سپس در یخچال قرار دهید.
محصولات مرتبط
فلفل قرمز 80 گرمی سانتین
49,500 تومان 49,900 تومان 1% تخفیف
نمک تصفیه شده خوراکی یددار 600 گرمی گلها
34,500 تومان 35,050 تومان 2% تخفیف
فلفل سیاه 80 گرمی سانتین
74,900 تومان 99,900 تومان 25% تخفیف
سرکه بالزامیک 250 میل سی سام
77,900 تومان 95,000 تومان 18% تخفیف
آبلیمو 1.5 لیتری مجید
55,900 تومان 69,800 تومان 20% تخفیف
سس مایونز کم چرب 600 گرم کیمبال
73,900 تومان 99,500 تومان 26% تخفیف
سس مایونز موشکی 400 گرمی دلپذیر
58,900 تومان 62,000 تومان 5% تخفیف
مربای 650 گرمی گل محمدی ایز
89,900 تومان 99,900 تومان 10% تخفیف
عسل 900 گرمی برادران
259,900 تومان 299,500 تومان 13% تخفیف
ماست سطلی 1300 گرمی پگاه
59,900 تومان 65,000 تومان 8% تخفیف
منبع: افق کوروش