طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی و خوشمزه

به گزارش مجله 90 جعبه، سیب زمینی تنوری و یا اسکالوپ سیب زمینی با پیاز کاراملی را به عنوان غذایی کامل برای 6 نفر یا به عنوان پیش غذا در سایز کوچک در نظر میگیرند.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی و خوشمزه

سرویس آشپزی - مدت زمان لازم برای تهیه مواد اولیه سیب زمینی تنوری با پیاز کاراملی شده ( scalloped potatoes with/ caramelized onions ) 20 دقیقه و زمان پخت آن حدود یک ساعت می باشد.

مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی تنوری با پیاز کاراملی شده

سیب زمینی متوسط

6 عدد

پیاز

3 عدد

روغن زیتون

2 قاشق غذا خوری

پنیر پارمزان و چدار

1 و 1/4 پیمانه

نمک و فلفل سفید

به مقدار لازم

رزماری تازه

1 قاشق غذا خوری

کره

1 قاشق غذا خوری

عصاره گوشت

1/3 پیمانه

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پیاز کاراملی شده

  1. ابتدا پیاز ها را به صورت خلال های نازک خرد کنید و با روغن زیتون تفت دهید تا کاراملی شوند. در صورت تمایل از 1/2 قاشق چای خوری شکر برای رنگ و طعم بهتر پیاز استفاده نمایید.
  2. در این فاصله سیب زمینی ها را به صورت حلقه های نازک برش زده و در کاسه ای با نمک، فلفل سفید و روغن زیتون به خوبی ترکیب کنید. در آخر 1/2 پنیر به سیب زمینی ها اضافه کنید و مخلوط کنید. در صورت در دسترس نبودن فلفل سفید، فلفل سیاه را جایگزین کنید.
  1. در این مرحله کف ظرف مورد نظر را از طریق کره چرب نمایید و با لایه ای از پیاز کاراملی شده پوشش دهید.
  1. سیب زمینی ها را به صورت ردیفی روی سطح پیاز کاراملی شده قرار دهید.
  1. 1/3 پیمانه ، مرغ و یا سبزیجات را بنا به ذائقه خود روی آن بریزید.
  1. مابقی پنیر سطح سیب زمینی ها را بپوشانید.
  1. سطح ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید و درون فر که از قبل با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت 50 دقیقه بپزید. سپس فویل را خارج نموده و دقایقی به پخت ادامه دهید.
  2. در نهایت رز ماری خرد شده را روی اسکالوپ ریخته و سرو نمایید.

در ساختار تهیه سیب زمینی تنوری ارائه شده از مقدار اندکی رزماری تازه به منظور تزیین و چاشنی استفاده شده است. جالب است بدانید که این گیاه از نظر طب سنتی ایران، طبعی گرم و خشک دارد و افزودن چند برگ رزماری به غذا های گوشتی هضم غذا را سرعت می بخشد. از این چاشنی شگفت انگیز غافل نشوید.

بعضی ازخواص و فواید رزماری به توضیح زیر می باشد

  • عصاره رزماری برای درمان ریزش مو موثر است.
  • عصاره این گیاه باعث التیام درد های مفصلی، عضلانی و سیاتیک می گردد.
  • به دلیل داشتن خاصیت ضد عفونی، جوشانده رزماری برای غرغره کردن گلو مناسب است و آرام بخش موثری برای گلو درد و آفت دهان است.
  • فشار خون را بالا می برد و باز کننده انسداد عروق است.
  • جوشانده آن، در درمان بی خوابی، میگرن، تپش شدید قلب، تنگی نفس و ضعف عمومی بدن بسیار موثر است.

موارد منع مصرف رزماری

  • رزماری به عنوان سقط کننده جنین محسوب می گردد و استفاده از آن توسط خانم های باردار اکیدا ممنوع می باشد. مصرف آن در دوران شیر دهی نیز توصیه نمی گردد.
  • مصرف رزماری می تواند اختلالات تشنجی و صرع را افزایش دهد.
منبع: setare.com
انتشار: 14 آذر 1399 بروزرسانی: 14 آذر 1399 گردآورنده: 90bux.ir شناسه مطلب: 1211

به "طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید