طرز تهیه خورشت کاری تایلندی حرفه ای؛ یک غذای لذیذ و مقوی برای گیاه خواران (تور ارزان تایلند)
به گزارش مجله 90 جعبه، خورشت کاری یکی از غذاهایی است که منشا آن در آشپزی، به شبه قاره هند برمی شود. ویژگی مشترک این غذاها استفاده از ترکیبی از ادویه جات مانند زردچوبه، زیره سبز، زنجبیل تازه یا خشک شده و فلفل تند است. خورشت کاری تایلندی یک غذای بسیار سالم، خوشمزه و خوش طعم است. این خورشت را معمولا با مرغ درست می نمایند، اما ما در اینجا دستور پخت خورشت کاری با سبزیجات را به شما آموزش می دهیم. با این دستور پخت می توانید طعم متفاوت خورش کاری را تجربه کنید. این غذای مهیج برای افرادی که تمایل به گیاه خواری دارند، مناسب بوده و می توانید در وعده ناهار یا شام آن را تهیه نموده و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. جالب است بدانید که برخی افراد این غذای مقوی را در وعده صبحانه میل می نمایند . تهیه این غذا وقت زیادی از شما نمی گیرد و به مواد اولیه چندان زیادی احتیاج ندارد. احتمالا همین الان تمام مواد لازم برای تهیه خورش کاری را در منزل دارید. اگر شما هم گیاهخوار هستید و دوست دارید از ویتامین ها و مواد مغذی این غذای لذیذ برخوردار شوید، در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه خورشت کاری تایلندی حرفه ای را به شما آموزش دهیم.
با تور ارزان تایلند از زیباترین کشور جنوب شرقی آسیا دیدن کنید و شهرهای زیبای بانکوک، پوکت و پاتایا تایلند را ببینید.
مواد لازم برای تهیه خورشت کاری تایلندی
- سیب زمینی دو عدد
- پیاز یک عدد
- سیر چهار حبه
- گوجه فرنگی 500 گرم
- نخود فرنگی 500 گرم
- هویج سه عدد
- شیر نارگیل کاله خرید آنلاین 350 گرم
- فلفل دلمه ای دو عدد
- زیره سبز دو قاشق چای خوری
- ادویه کاری چهار قاشق چای خوری
- پودر فلفل قرمز یک قاشق چای خوری
- زنجبیل یک قاشق غذاخوری
- روغن مایع یک قاشق غذاخوری
- نمک یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه چهار قاشق چای خوری
- زردچوبه یک قاشق چای خوری
طرز تهیه خورشت کاری تایلندی حرفه ای
مرحله اول
سیب زمینی ها را شسته و پوست آن ها را بگیرید. سپس آن ها را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید. سیب زمینی های خردشده را در یک قابلمه ریخته و به اندازه ای که آب روی سیب زمینی را بگیرد، در قابلمه آب بریزید. دو قاشق غذاخوری نمک به آب اضافه نموده و خوب هم بزنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید. اجازه دهید سیب زمینی ها به مدت 15 دقیقه بپزند. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و آب اضافه را دور بریزید.
مرحله دوم
پیاز را نگینی نموده و در یک قابلمه بریزید. یک قاشق روغن مایع به پیاز اضافه نموده و قابلمه را روی حرارت میانه قرار دهید تا پیاز به مدت تقریبا چهار دقیقه سرخ و طلایی گردد. در همین زمان سیرها را زیر خرد نموده و به همراه پیاز یک تا دو دقیقه تفت دهید. حواستان باشد سیر نباید زیاد سرخ گردد، چون خشک و تلخ می گردد.
مرحله سوم
گوجه فرنگی را به همراه 200 میلی لیتر آب در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا به شکل پوره درآید. یک قابلمه را پر از آب کنید و نخودفرنگی ها را در آن بپزید. در صورت تمایل می توانید از کنسرو نخودفرنگی بهره ببرید. زنجبیل تازه را هم ریز خرد کنید. اگر زنجبیل تازه ندارید، می توانید از پودر زنجبیل بهره ببرید.
مرحله چهارم
پوست هویج ها را گرفته و حلقه ای خرد کنید. فلفل دلمه ای ها را هم ریز خرد کنید. پودر کاری، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، زنجبیل، نخود فرنگی پخته و گوجه فرنگی پوره شده را به پیاز و سیر اضافه نموده و هم بزنید. شیر نارگیل را هم به مواد اضافه نموده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش بیاید.
مرحله پنجم
زمانی که مواد به جوش آمد، حرارت را کم کنید. سیب زمینی های پخته شده را به مواد اضافه نموده و اجازه دهید همه مواد به آرامی تقریبا 30 دقیقه بپزند. با توجه به اینکه هویج بافت سفتی دارد، می توانید مدت زمان پخت خورشت کاری را افزایش دهید تا هویج نرم تر گردد. در نهایت خورشت کاری را در ظرف مد نظر بریزید. خورشت کاری تایلندی شما آماده است. نوش جان.
چند نکته برای تهیه خورشت کاری تایلندی حرفه ای
- در صورت تمایل می توانید به خورش کاری تایلندی با سبزیجات، یک و نیم فنجان کلم خرد شده اضافه کنید.
- خورشت کاری را می توانید با گشنیز یا ریحان تازه خرد شده تزیین کنید.
- برای اینکه خورشت کاری تایلندی طعم بهتری بگیرد، می توانید از اندازه بیشتری پیاز، زنجبیل و سیر بهره ببرید.
- به جای سبزیجات ذکر شده در این دستور پخت، می توانید از کلم بروکلی، گل کلم، قارچ یا سیب زمینی شیرین بهره ببرید.
- اگر دوست داشته باشید می توانید خورشت کاری را با پلو تایلندی سرو کنید.