طرز تهیه پیتزای مکزیکی با سس سالسای ویژه
به گزارش مجله 90 جعبه، در این آموزش آشپزی خبرنگاران مگ طرز تهیه پیتزا مکزیکی با سس سالسا را به شما آموزش می دهیم. با این که ایتالیا خاستگاه پیتزا است، اما مکزیکی ها به آن تعریف جدیدی داده اند. هرقدر پیتزا ایتالیایی سبک و ساده است، پیتزای مکزیکی سنگین است و پر از مخلفات. علاوه بر این، وجود گوشت چرخ کرده در این پیتزا، آن را به ذائقه ایرانی نزدیک تر می کند.
در مکزیک این پیتزا را با نان تورتیلا می پزند و مانند بیشتر غذاهای مکزیکی روی آن لوبیا و مقدار زیادی فلفل چیلی تند می ریزند که ممکن است با ذائقه همه زیاد سازگار نباشد. به همین دلیل ما با کمی تغییر در دستور پخت پیتزا مکزیکی، به روش ویژه خودمان رسیده ایم. پیشنهاد می کنیم حتما این روش را امتحان کنید؛ بی شک یکی از خوشمزه ترین پیتزاهایی خواهد بود که تا کنون امتحان کرده اید.
همچنین فراموش نکنید که قبلا در خبرنگاران مگ طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی را آموزش داده ایم. می توانید از خمیری که خودتان با این روش درست می کنید برای پختن پیتزای مکزیکی یا هر نوع پیتزایی که دوست دارید استفاده کنید.
مواد لازم برای 3 نفر
- گوشت چرخ کرده: 300 گرم
- قارچ: 250 گرم
- ذرت: 200 گرم
- پنیر پیتزا (ترکیب موزارلا و چدار): 500 گرم
- ترشی فلفل هالوپینو: به مقدار لازم
- فلفل دلمه ای خلال شده نازک: 1 عدد
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه، پودر سیر، زیره، پودر پاپریکا، پودر پیاز، اورگانو، فلفل چیلی، آویشن و نمک: به مقدار لازم
مواد لازم برای سس سالسا
- گوجه فرنگی خرد شده: 4 عدد
- پیاز خرد شده: نصف یک عدد
- فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد کوچک
- سیر له شده: 1 قاشق مرباخوری
- کره: 30 گرم
- آویشن، اورگانو، پودر پاپریکا و نمک: به مقدار لازم
- سس کچاپ: 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس سالسا برای پیتزا مکزیکی
1.
کره را در تابه آب کنید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس سیر له شده را به آن اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، پودر پاپریکا، اورگانو، آویشن و نمک را هم اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا گوجه فرنگی و فلفل بپزند.
2.
بعد از پختن سبزیجات، کچاپ را اضافه و نمک سس را مقدار کنید. سس سالسا را کنار بگذارید تا خنک و برای استفاده کردن روی پیتزا آماده شود.
طرز تهیه پیتزا مکزیکی
1.
برای شروع گوشت چرخ کرده را با کمی روغن در تابه تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی و ادویه ها را به آن اضافه کنید. در آخر نمک آن را تنظیم کنید و گوشت را از روی حرارت بردارید.
2.
خمیر پیتزا را به ضخامت نیم سانتی متر روی کاغذ روغنی چرب شده باز کنید. می توانید روی خمیر را در همین حالت بپوشانید و اجازه دهید برای 30 دقیقه استراحت و پف کند. سپس سس سالسا را به آرامی روی خمیر بمالید. بعد یک لایه پنیر و یک لایه از گوشت چرخ کرده را مانند تصویر روی آن بریزید.
3.
سپس قارچ ورقه ورقه شده، فلفل دلمه ای خلالی شده و ذرت را روی پیتزا قرار دهید.
4.
در آخر دوباره کمی پنیر روی پیتزا بریزید و آن در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده است قرار دهید. به پیتزا 20 تا 30 دقیقه زمان برای پخت بدهید. بعد از آن گریل فر را روشن کنید و اجازه دهید برای 5 الی 10 دقیقه روی پیتزا برشته شود.
5.
بعد از خارج کردن از فر، روی پیتزا را با فلفل هالوپینو تزیین و آن را سرو کنید.
منبع: دیجیکالا مگ