ورقه های ضد قارچ افزایش دهنده ماندگاری میوه فراوری شد

به گزارش مجله 90 جعبه، به گزارش خبرنگاران به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر قدیر رجب زاده گفت: اغلب میوها پس از برداشـت فـسادپذیری بالایی دارند، از این رو به کارگیری فنون و روش هـای مناسـب جهـت افزایش قابلیت ماندگاری در طول دوره نگهداری لازم است.

ورقه های ضد قارچ افزایش دهنده ماندگاری میوه فراوری شد

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به اینکه مطابق آمارهای جهانی به طور میانه 24 درصد میوه ها و حدود 42 درصد از سبزی ها در کشورهای در حال توسعه در فاصله فراوری تا مصرف از بین می فرایند ادامه داد: روش های قدیمی نگهداری مواد غذایی شامل فرآیندهای گرمایی، انجماد، پرتودهی، نگهداری در اتمسفر اصلاح شده و استفاده از مواد افزودنی ضد میکروبی یا نمک ها هستند که متاسفانه در رابطه با بعضی فرآورده ها نمی توان آنها را به کار برد.

وی اعلام کرد: در سال های اخیر، فراوری بسته های با رهایش کنترل شده به وسیله انتقال یک عامل فعال از حامل پلیمری به سطح ماده غذایی به منظور افزایش زمان ماندگاری فرآورده های غذایی مورد توجه قرار گرفته است.

رجب زاده به تأمین تقاضای مـصرف کننـده بـرای انواع سبزی ها و میوه ها از طریـق انبارمـانی طولانی مدت اشاره نمود و گفت: با توجه به اهمیت ماندگاری میوه ها و کنترل قارچ ها و از طرف دیگر کاهش مصرف قارچ کش های سنتزی در زنجیره فراوری تا مصرف، فراوری ورقه های رهاینده دی اکسید گوگرد برای کنترل قارچ ها و افزایش ماندگاری میوه ها (سیب، انواع توت ها، تمشک، انگور، خرمالو، کیوی، گلابی و انار) ضروری بوده که علاوه بر کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، سبب ایجاد ارزش افزوده و افزایش سلامت جامعه نیز خواهد شد.

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه دانش فنی بسته بندی ها، جاذب ها و رهاینده های مواد فعال در انحصار بعضی کشورهای خاص است گفت: با توجه به دستیابی به دانش فنی فراوری این ورقه ها در داخل کشور، ورقه های رهاینده دی اکسیدگوگرد با قیمت پایینتری در حجم انبوه فراوری و عرضه خواهند شد و مانع خروج ارز از کشور می گردد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 12 اسفند 1400 بروزرسانی: 12 اسفند 1400 گردآورنده: 90bux.ir شناسه مطلب: 1897

به "ورقه های ضد قارچ افزایش دهنده ماندگاری میوه فراوری شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ورقه های ضد قارچ افزایش دهنده ماندگاری میوه فراوری شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید