سیب زمینی های کوچک شکم پر
به گزارش مجله 90 جعبه، با سیب زمینی تقریبا می توان هر غدایی درست کرد یا کنار هر غذایی آن را میل کرد. با ما در ادامه همراه باشید.
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
- تعداد: 6 نفر
مواد لازم
- یک کیلوگرم سیب زمینی ریز
- یک بسته پنیر خامه ای (225 گرم)
- یک پیمانه خامه ترش
- نصف پیمانه ژامبون دودی خرد شده
- دو قاشق چایخوری سیر رنده شده
- 1.5 قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ¼ پیمانه پنیر چدار رنده شده
- ¼ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- 3 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. روی سینی فر فویل پهن کنید و کنار بگذارید.
2- سیب زمینی ها را به همراه آب و کمی نمک داخل قابلمه بزرگ بریزید تا پخته شوند. 8 دقیقه کافی است، فقط باید کمی نرم شوند. آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. سیب زمینی ها را از وسط نصف کنید. زیر آنها را کمی برش دهید تا ایستاده بمانند. با قاشق توپی داخل آنها را خالی کنید.
3- در یک کاسه بزرگ، خرده های سیب زمینی، پنیر خامه ای، خامه ترش، ¼ پیمانه ژامبون، سیر، یک قاشق چایخوری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. آنها را گوشت کوب یا دستگاه پوره کن، له کنید. پنیر چدار، موزارلا و پیازچه را اضافه کنید و هم بزنید.
4- داخل سیب زمینی های خالی شده کمی نمک بپاشید و سپس، از مخلوط آماده شده داخل آنها را پر کنید. در آخر، روی آنها ژامبون بریزید. سیب زمینی های شکم پر را داخل سینی فر بچینید و 20 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی و برشته شوند.
5- آنها را با پیازچه و فلفل سیاه تازه تزئین و سرو کنید.
منبع: فوت و فن