طرز تهیه ادویه مخصوص مرغ
به گزارش مجله 90 جعبه، خبرنگارانـ ادویه ها یکی از هیجان انگیزترین چاشنی ها در دنیای آشپزی هستند که بسیار محبوب و پر هواداران اند. ادویه در انواع و طعم های گوناگون موجود است که برای طعم دار کردن غذا های اصلی، پیش غذا و سالاد ها از آن استفاده می گردد.
ادویه ها در دنیای فست فود و غذا های مدرن نیز بسیار پر کاربرد و محبوب هستند. ادویه ها در طعم ها و مزه های گوناگون داخل عطاری ها، سوپر مارکت ها و فروشگاه های مواد غذایی قابل تهیه است. اگر آگاهی داشته باشید که برای طبخ هر نوع غذا باید از چه نوع ادویه یا ترکیب چند ادویه با هم بهره ببرید، غذای شما خوش طعم و خوشمزه تر خواهد شد.
در ادامه این مطلب طرز تهیه ادویه مخصوص مرغ تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه ادویه مخصوص مرغ
تخم گشنیز: 80 گرم
پودر پیاز: 10 گرم
زیره سبز: 12 گرم
هل سبز: 7 گرم
پودر سیر: 3 گرم
فلفل قرمز: 5 گرم
مرزه خشک: 10 گرم
پودر آویشن: 12 گرم
جعفری خشک: 10 گرم
پاپریکا: 35 گرم
زردچوبه: 50 گرم
پودر زنجبیل: 25 گرم
پودر دارچین: 10 گرم
طرز تهیه ادویه مخصوص مرغ
1 ـ برای آغاز کار ابتدا تخم گشنیز را داخل ماهی تابه بریزید و با حرارت کم تفت بدهید. وقتی بوی تخم گشنیز بلند شد، بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک گردد. توجه داشته باشید که تخم گشنیز خیلی زود می سوزد. وقتی تخم گشنیز کاملا خنک شد، آن را آسیاب کنید تا پودر گردد.
2 ـ در مرحله بعد مرزه و جعفری خشک را آسیاب کنید. حالا مواد آسیاب شده را داخل یک کاسه بریزید و پودر پیاز، پودر سیر، زردچوبه، پودر دارچین، پودر زنجبیل، هل سبز، زیره سبز، فلفل قرمز، پودر آویشن و پاپریکا را به کاسه اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
3 ـ توجه داشته باشید که ادویه های پودری نیازی به آسیاب شدن ندارند و فقط مواد درشت را آسیاب کنید. سعی کنید ادویه را به مقدار مصرف یک ماه تهیه کنید تا عطر و طعم ادویه حفظ گردد. حتما ادویه را در جای خنک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید.
منبع: فرارو